AUTOTECHNICUS

 

Honda is een wereldwijd begrip als ontwerper en producent van moderne, energiezuinige en performante wagens en motorfietsen. Daarnaast is Honda ook toonaangevend in het segment van industriële motoren en power producten zoals buitenboordmotoren en grasmaaiers. Honda staat voor design, voor en door mensen.

Honda Motor Europe Logistics zorgt voor de distributie van wagens, motorfietsen, power producten en industriële motoren. Ook coördineren we de logistiek van onderdelen en accessoires voor de Europese markt. Dit doen we vanuit onze vestigingen te Gent, Aalst en onze 6 Europese branches.

Voor deze activiteiten rekenen we dagelijks op een 800-tal enthousiaste collega’s in Gent, Aalst en onze Europese branches. Zij werken mee aan het realiseren van de droom van zovele mensen, en dus mogelijks ook jouw droom.

Honda beschikt in Gent over een distributie parking waar er plaats is voor 15.000 voertuigen. Binnen het Europese netwerk staan wij garant voor optimale kwaliteit en logistieke dienstverlening. Als er (transport)schade wordt vastgesteld aan een wagen, staat ons technische team garant voor een perfecte herstelling van het voertuig. Voor dit team zijn we op zoek naar een auto technicus.

Jouw job

 • Je draait mee in het team van de garage en optiemontage. Je staat in voor onderhoud en herstel van de nieuwe “productie”wagens en het actieve wagenpark van ons bedrijf: company cars en leasing wagens.
 • In geval van elektrische of elektronische storingen zoek je mee naar de beste oplossing: je verricht metingen en zoekt technische documentatie op, je gaat op zoek naar de oorzaak, je stelt een diagnose en staat in voor de nodige herstelling(en).
 • Na de herstelling voer je kwaliteitscontroles uit.
 • Kortom: je zorgt er mee voor dat we een onberispelijk eindproduct kunnen afleveren aan de klant, in lijn met onze Honda standaarden en veiligheid- & milieuvoorschriften.

Jouw profiel

 • Idealiter heb je een Bachelor diploma Autotechniek of kan je evenwaardige ervaring voorleggen.
 • Jouw sterkte ligt bij elektriciteit en/of elektronica, je hebt hierin al enige praktische ervaring.
 • Je streeft ernaar om steeds kwaliteitsvol werk af te leveren. Dit doe je zowel in team als zelfstandig.
 • Je hebt de wil om constant bij te leren en ‘mee’ te zijn in technologische evoluties (via opleiding, e-learning, zelfstudie) van hybride en elektrische wagens.

Wij bieden

 • Een boeiende, gespecialiseerde job in een internationale omgeving waar samenwerken, wederzijds respect en vertrouwen voorop staan.
 • Een bedrijf met een mensgerichte aanpak, dat zijn medewerkers realiseerbare mogelijkheden biedt tot ontwikkeling en initiatief.
 • Een contract van 6 maanden, met reële kans op contractverlenging.

Wil jij graag deel uitmaken van ons team?